Google

Google Bellen klantenservice Telefoonnummer, en e-mailondersteuning

Google is een van de meest gebruikte serviceproviderbedrijven ter wereld. Tegenwoordig gebruiken we allemaal Google-services op de een of andere manier. Of het nu gaat om e-mail, internetten of het gebruiken van uw smartphone om iets te bestellen, we maken allemaal gebruik van Google-services. In feite zijn deze services erg handig, en we zijn afhankelijk geworden van deze services dat als deze niet meer werken, iedereen in grote problemen komt.

De eenvoudigste manier om van uw problemen af te komen, is om hulp te vragen aan een expert of rechtstreeks aan de Google Bellen klantenservice Nederland. Ook contact opnemen met Google is het makkelijke gedeelte. Maar het antwoord terugkrijgen is het moeilijkste deel, en soms, zelfs als u een oplossing ontvangt, is het nogal ingewikkeld en moeilijk te begrijpen en te gebruiken. Dus hier zullen we enkele tactieken bespreken om effectief hulp van Google te krijgen

E-mail en contact Google klantenservice Nederland

Om in contact te komen met Google kunt u +31-203082698 bellen en wachten tot iemand reageert.

U kunt ook een e-mail sturen naar adwords-support@google.com

Het kan veel tijd kosten om via deze modi antwoord te krijgen.

Is er echt een manier om contact op te nemen met Google?

Google is een miljardenbedrijf met een enorm aantal gebruikers als klanten. Dus als u een normale Google-gebruiker bent, is er slecht nieuws voor u, u heeft geen mogelijkheid om in contact te komen met Google. Maar als u een bedrijf heeft met “Google Mijn Bedrijf” of als u een adverteerder bent op Google, kunt u hulp krijgen van Google.

Dit kan een schok voor u zijn, maar ja, Google heeft geen behulpzaam ondersteuningsteam of forums om oproepen bij te wonen en e-mails te beantwoorden. En dat kun je Google niet kwalijk nemen want er worden maandelijks meer dan 100 miljard zoekopdrachten op Google gedaan. Als sommige van deze gebruikers ondersteuning nodig hebben, zal dat een enorm aantal zijn en als Google op al deze gebruikers reageert, kost het miljarden dollars.

We realiseren ons dat een enorme groep mensen problemen heeft met hun Google-services en geen idee hebben hoe ze van hun problemen af kunnen komen. Deze gebruikers moeten een manier hebben om hun problemen aan Google kenbaar te maken.

Hoe kan een bedrijfseigenaar of een AdWords-adverteerder contact opnemen met de Google Helpdesk Nederland?

Als u een bedrijf heeft en probeert contact op te nemen met Google, is uw kans groot dat u hulp van Google ontvangt. Het enige dat u hoeft te doen, is een ondersteuningsbericht naar Google sturen. Volg de onderstaande instructies om contact Google als bedrijfseigenaar.

  • Klik eerst door naar support.google.com
  • U ziet een lijst met pictogrammen. Blader nu omlaag naar de lijst met pictogrammen en zoek naar Business Section of Google Adwords
  • Klik op “Google Mijn Bedrijf”
  • Zoek daarna naar de knop “contact” of “repareren” en klik erop
  • Nu verschijnt er een lijst met opties, selecteer de optie die uw probleem beschrijft
  • U krijgt een link ‘contact met ons opnemen’ op uw scherm
  • Als u de link ‘contact met ons opnemen’ nog steeds niet heeft ontvangen, klikt u op de pijl terug en kiest u een andere optie
  • Nu ziet u een contactformulier. Vul uw gegevens over de problemen in en wacht op een antwoord

Opmerking: Google heeft geen ondersteuningskanaal om te vragen naar de reguliere organische zoekvermeldingen.

Voor elk probleem waardoor u uw Google-services niet goed kunt gebruiken, kunt u contact opnemen met Google en wachten op een antwoord. Als je je problemen in minder tijd wilt oplossen, neem dan contact op met Helpdeskbellen.com.

Helpdeskbellen is een extern klantenservicebureau dat onvermoeibaar zijn diensten levert aan Google-gebruikers van over de hele wereld. Bel Helpdeskbellen of stuur een e-mail waarin u uw probleem uitlegt. U krijgt zo snel mogelijk een reactie van een deskundige.
Bel ons onmiddellijk op  als u een probleem ondervindt met uw Google-service of als u uw twijfels over de Google-services wilt wegnemen.