Interne Serverfout van PayPal

01Mar '21

Interne Serverfout van PayPal

Betaal-app PayPal is aanzienlijk een bewezen app als veilige, end-to-end gecodeerde betalingsgateway die wordt geboden voor het uitvoeren van online betalingen vanuit zelfs verre delen van de wereld voor het laten uitvoeren van internationale klantgebaseerde transacties. Hoewel het niet de eerste in zijn soort was, is het momenteel het populairst, aangezien veel e-commercewebsites het als standaardbetalingssysteem gebruiken. Maar soms is het onzin. Bij het initiëren van betalingen loopt u soms problemen met het mislukken van transacties. En gezien hetzelfde, bent u niet de enige die deze problemen heeft ondervonden. Waarschijnlijk kunnen veel van deze PayPal-klachten gemakkelijk worden gecorrigeerd.

Deze PayPal Internal Server Error-code is soms gerelateerd aan een financieringsbron die aan uw account is gekoppeld – gewoon iets om te controleren:

  • Als u een opgeslagen creditcard heeft, controleer dan de gevalideerde vervaldatum.
  • Als u een opgeslagen prepaidkaart heeft, zorg er dan voor dat u voldoende saldo heeft.

Mogelijke oorzaken die leiden tot een interne serverfout van PayPal

  • Problemen met de server
  • Connectiviteitsproblemen
  • Kopers stoppen met hardwareproblemen
  • Afzenders beëindigen hardwareproblemen

Tips voor het oplossen van problemen om de interne serverfout van PayPal op te heffen

Bij toeval wanneer u wordt gevraagd om een bericht van een integrale serverfoutcode of een time-outpromptbericht in overeenstemming met een op PayPal gebaseerde API-transactie geïnitieerd verzoek dat een betaling initieert (DoDirectPayment, Do Express Check out Payment, Do Authorization of DoCapture) , zorg ervoor dat de koper geen kosten in rekening heeft gebracht voor de transactie. Raadpleeg hiervoor uw bestaande transactie-afstemmingsprocessen om de voltooide transacties van de koper te identificeren.

  • Zorg ervoor dat uw account is gevalideerd,
  • Zorg ervoor dat u oude creditcards met verlopen datums verwijdert,
  • Zorg ervoor dat u e-mailadressen verwijdert die niet langer geldig zijn, en
  • Zorg ervoor dat u fysieke adressen verwijdert die niet langer geldig zijn.

Meestal is het de bedoeling om uw PayPal-rekening te “scannen”. Dit is een aanzienlijke manier om deze specifieke PayPal Internal Server Error-code voor sommige gebruikers op te lossen.

Klachtenregeling voor het verhelpen van een interne PayPal-serverfout

Opmerking: als u geconfronteerd wordt met een probleem met een interne PayPal-serverfout en u wilt weten “Hoe de interne PayPal-serverfoutcode op te lossen” en u de hulp van de specifieke aard wilt krijgen, kan elke gebruiker van een smart-apparaat leren hoe u een succesvolle digitale betalingsinstellingen door uit te zoeken hoe u de interne serverfout van PayPal zonder enige moeite kunt verhelpen. Als de bovengenoemde belangrijke afhaalrestaurants echter niet werken, betekent dit in wezen dat er een complexe fout is met uw betalingsgateway.

 

see also

releated posts

ADD YOUR COMMENT