Hoe te posten op Instagram vanaf de computer?

14Sep '21

Hoe te posten op Instagram vanaf de computer?

Hoe publiceer je op Instagram vanaf je computer? Instagram is een sociale netwerkwebsite voor het delen van foto’s en video’s die is opgericht door Kevin Systrom en Mike Krieger in de Verenigde Staten, maar momenteel eigendom is van Facebook.

Instagram is in de eerste plaats een mobiele app, maar dat past niet bij iedereen, zeker niet bij fotografen. Dus hier zijn een paar alternatieven voor het gebruik van de mobiele app om foto’s en video’s in te dienen vanaf uw Windows- of Mac-apparaat.

Instagram heeft nu een hogere betrokkenheid dan Facebook.

Veel mensen bewerken hun afbeeldingen liever in Lightroom voordat ze ze op Instagram plaatsen, en veel mensen typen liever lange bijschriften op een echt toetsenbord. Als gevolg hiervan is het uploaden van foto’s vanaf een telefoon zelden de eerste keuze. Dit artikel is bedoeld voor jou als je niet weet hoe je vanaf een computer op Instagram moet publiceren.

Kun je op Instagram posten vanaf de computer?

Gebruik om te beginnen een webbrowser om toegang te krijgen tot Instagram. Er zijn een paar methoden om Instagram voor de gek te houden door te denken dat je je telefoon gebruikt, terwijl je in feite een laptop of desktop gebruikt. Werk hiervoor eenvoudig de user-agent bij, of de code die de browser over het apparaat informeert.

Moderne browsers bevatten functionaliteit waarmee ze deze gegevens kunnen wijzigen. Het volgende dat we zullen leren, is hoe we gegevens in browsers kunnen wijzigen.

Via Chrome:

  • Log in op je Instagram-profiel. De Chrome-browser gebruiken.
  • Klik daarna met de rechtermuisknop op de pagina en kies de laatste optie, ‘Inspecteren’. Aan de rechterkant van uw scherm verschijnt een nieuw paneel met HTML-code.
  • Wanneer u de aanwijzer op het pictogram plaatst dat eruitziet als een telefoon boven een andere telefoon in de linkerbovenhoek, staat er: schakel naar een mobiel scherm.
  • Daarna zal je Instagram-weergave lijken op die van een telefoon.
  • Je kunt nu je profielafbeelding bijwerken door er simpelweg op te klikken, en er wordt een “+”-knop weergegeven wanneer je erop klikt, zodat je de foto vanaf je vensterlaptop naar Instagram kunt uploaden.

Via Safari:

Het heeft niets te maken met het gebruik van een Mac; het enige dat u hoeft te doen, is een paar basisinstellingen wijzigen. Als gevolg hiervan is het gebruik van een Mac geen probleem.

  • U moet in dit geval ook de browseragent bijwerken. Selecteer hiervoor instellingen in de Safari-browser.
  • De volgende stap is om het privévenster van Safari te openen, “Ontwikkelen” en “User-Agent” te kiezen en vervolgens het IOS-apparaat te kiezen. Het biedt alternatieven voor IOS-apparaten om uit te kiezen.
  • Log daarna in op uw Instagram-account en selecteer het camerapictogram.
  • Selecteer de knop “+”. Kies een foto van je laptop, upload deze, voeg een beschrijving toe en klaar.

Conclusie:

Instagram is een zeer creatief programma en velen geven er de voorkeur aan boven andere sociale-mediaplatforms. Als je problemen hebt met het uploaden van foto’s vanaf je telefoon of laptop, neem dan contact met ons op; wij helpen u graag verder; onze hooggekwalificeerde professionals staan 24/7 voor u klaar om u te helpen. Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen; u kunt dit doen door ons te schrijven in het beschrijvingsvak of u kunt kiezen voor Instagram Bellen.

releated posts

ADD YOUR COMMENT